{"id":1589,"date":"2018-10-18T14:10:24","date_gmt":"2018-10-18T13:10:24","guid":{"rendered":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/?page_id=1589"},"modified":"2018-10-18T14:27:40","modified_gmt":"2018-10-18T13:27:40","slug":"beluga-daal","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/opskrifter\/beluga-daal\/","title":{"rendered":"Beluga Daal"},"content":{"rendered":"

Denne opskrift p\u00e5 Daal er inspireret af et bes\u00f8g til Dishoom<\/a>, som havde en “Black Daal” signatur ret. De oplyser desv\u00e6rre ikke opskriften, men inspireret af andres forslag<\/a>, har jeg konstrueret denne opskrift.<\/p>\n

Jeg har serveret den en del gange, med forskellige tilberedningsmetoder og altid f\u00e5et meget positiv feedback. De fleste tror ikke p\u00e5 at den er helt uden k\u00f8d f\u00f8r de har pr\u00f8vet at tilberede den selv.<\/p>\n

Ingredienser<\/h2>\n