{"id":2169,"date":"2019-08-15T20:56:42","date_gmt":"2019-08-15T18:56:42","guid":{"rendered":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/?page_id=2169"},"modified":"2022-06-01T16:51:52","modified_gmt":"2022-06-01T15:51:52","slug":"bbb-laboratoriet","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/bbb-laboratoriet\/","title":{"rendered":"BBB Laboratoriet"},"content":{"rendered":"\n
\"\"<\/figure>\n\n\n\n

Hos BrygBrygBryg<\/strong> producerer vi \u00f8l i meget begr\u00e6nsede m\u00e6ngder<\/strong><\/em>. Det g\u00f8r vi, fordi vi elsker<\/em><\/strong> at eksperimentere. Nu har vi lavet en ny serie som udkommer i endnu mindre<\/strong> antal<\/em> end tidligere. Denne serie har vi valgt at kalde for BBB LABORATORIET!<\/em><\/strong>

BBB Laboratorie flasker bliver udgivet i helt ned til halve kasser<\/em><\/strong>. Det er 12stk, KUN<\/em><\/strong> 12stk<\/strong><\/em> af samme \u00f8l!

#ultrasmallbatchbrewing<\/p>\n\n\n\n

Se listen over BBB Laboratorie udgivelser herunder:\u00a0
*<\/strong>Forhandles\u00a0UDELUKKENDE<\/strong>\u00a0i bryggeriet. Meterbuen 45, Skovlunde. <\/em>

>>KORT<< (klik for kort) >>KORT<<<\/a>

Barley Wine med hibiscus og stikkelsb\u00e6r – G\u00c6RING (GAAAAAB st\u00e5r stadigt og hygger sig … )
—————————————————————————————————–
*Pastry Saison – Saison med kirseb\u00e6rsauce, lakrids, havsalt, kokos og egetr\u00e6 der har ligget i portvin – 18stk 75cl
*Spontan Raw Malm\u00f6 – Ukogt urt med tilsat honning, koriander, appelsinskal, lime pure og vinter sar. Start fermentering er foreg\u00e5et under tr\u00e6et foran bryggeriet, mixed fermentation – 2stk Magnum, 18stk 75cl
Konfekt stout med kokos, lakridsrod og laktose –
Mixed fermentation Kiwi sour med lemondrop chili (collab med
Hverdags\u00d8l<\/a>) –
Mixed Fruit Farmhouse 1 Yvonne – 15stk 75cl<\/em>
Mixed Fruit Farmhouse 2 Yvonne – 15stk 75cl<\/em>
Lisette (Grisette) –\u00a028stk 75cl<\/em>
Saison med Vinter Sar – 9 stk 75cl<\/em>, forhandles udelukkende hos Det Lille Gr\u00f8nttorv. (eksperiment som blev sat i s\u00f8en af Mogens fra Det Lille Gr\u00f8nttorv. Tak for at vise os den dejlige krydderurt Sar.<\/em>)
Skovb\u00e6r Mj\u00f8d – 55stk 33cl<\/em>
Solb\u00e6r Mj\u00f8d – 55stk 33cl<\/em>
*Wynona Tahita Vanilla Choko Stout –\u00a0–stk 33cl<\/em>
Abemad – Rhubarb\/kiwi\/vanilla sour –\u00a036stk 33cl<\/em>
Sur Gris – Sour Grisette –\u00a022stk 33cl<\/em>
Cloudberries Sour –\u00a019stk 33cl<\/em>
Rosin Bruin – Brown Ale g\u00e6ret p\u00e5 rosiner –\u00a026stk 33cl<\/em>
Ananas Bruin – Brown Ale g\u00e6ret p\u00e5 ananas –\u00a036stk 33cl<\/em>
*Grand Cru v2 test med vanilje –\u00a029stk 33cl<\/em>
*Grand Cru v2 test –\u00a023stk 33cl<\/em>
– *Pitch-Co Sour Test – 10stk 33cl
– *Pitch-Stagg Sour Test – 16stk 33cl
*** To ovenst\u00e5ende er samme \u00f8l. Den eneste forskel er tidspunktet hvor bakterier er pitched i urten. I “Stagg” er bakterier pitched 8 dage inde i prim\u00e6rfermentering. I “Co” er det pitched samtidigt ved start prim\u00e6rfermentering.<\/em>
*Passionfruit Cheesecake Imperial Stout – 48stk 33cl
*Golden Naked Sour (lagret sour) – 48stk 33cl
*Belgisk wit med banan og kirseb\u00e6r – 37stk 33cl
*Pilsner-ish, varm fermenteret pilsner type – 40stk 33cl
*Hyldemon – Cider med hyldeblomst og lemon – 2stk 33cl
*Gammeldags Bitter\u00f8l – Halv bitter ale – 47stk 33cl
*Jordb\u00e6r\/Rabarber Sour – Berliner med jordb\u00e6r og rabarber – 29stk 33cl
*Kiwi Sour – Berliner med kiwi – 22stk 33cl
Rouge Hib2 – Ny version af Rouge Hibiscus med kamille og hyldeblomst – 60stk 33cl
*Plum Saison – Saison med blommer og hyldeblomst – 23stk 33cl
Spontan Cider – Spontang\u00e6ret \u00e6blejuice fra S\u00f8bogaard – 48stk 33cl
Beskidt Morgenfrisk – Imperial Stout med espresso fra Frankee\u00b4s Coffee – 45stk 33cl
Tropical Sailor – Barleywine med skovb\u00e6r – 37stk 33cl
Basil Sailor – Barleywine med blommer og basilikum – 25stk 33cl
*Red X – Brown ale ish med red x og golden naked oats – 35stk 33cl
Fladpande – krydret strong ale – 17stk 33cl
Choco Stout – choco stout med rug – 27stk 33cl
Beskidt Pirat beta version – Imperial Stout med rom, vanilje og kaffeb\u00f8nner – 41stk 33cl
3korn – ale brygget p\u00e5 3 korn typer – 55stk 33cl
Skull Fracture – bitter imperial stout med svesker og blodappelsinskal – 54stk 33cl
Dr. Chai beta version – Chai krydret imperial stout – 51stk 33cl
Karl Johan – Imperial Rug stout – 57stk 33cl<\/p>\n\n\n\n

<\/p>\n\n\n\n

Forhandlere der har udvalgte BBB Laboratorie \u00f8l:
\u00b7 Wika Meny – K\u00f8ge
\u00b7 Beershoppen – Kolding
\u00b7 Kvickly – Middelfart
\u00b7
Beerlivery<\/a> – Online
\u00b7
\u00d8l2Go<\/a> – Horsens
\u00b7 Smagen af \u00d8l – R\u00f8dekro
\u00b7 Best Of Beers – Aalborg
\u00b7 Godt \u00d8l – K\u00f8benhavn
\u00b7 Kompasset – K\u00f8benhavn
\u00b7 1420 Bar – K\u00f8benhavn
\u00b7 Bicycle Brewing Cidery and Bottleshop – K\u00f8benhavn<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Hos BrygBrygBryg producerer vi \u00f8l i meget begr\u00e6nsede m\u00e6ngder. Det g\u00f8r vi, fordi vi elsker at eksperimentere. Nu har vi lavet en ny serie som udkommer i endnu mindre antal end tidligere. Denne serie har vi valgt at kalde for BBB LABORATORIET! BBB Laboratorie flasker bliver udgivet i helt ned til halve kasser. Det er 12stk, KUN 12stk af samme \u00f8l! #ultrasmallbatchbrewing Se listen over BBB Laboratorie udgivelser herunder:\u00a0*Forhandles\u00a0UDELUKKENDE\u00a0i bryggeriet. Meterbuen 45, Skovlunde. >>KORT<< (klik for kort) >>KORT<< Barley Wine med hibiscus og stikkelsb\u00e6r – G\u00c6RING (GAAAAAB st\u00e5r stadigt og…<\/p>\n","protected":false},"author":2,"featured_media":0,"parent":0,"menu_order":0,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","template":"","meta":{"footnotes":""},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/2169"}],"collection":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages"}],"about":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/types\/page"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/users\/2"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=2169"}],"version-history":[{"count":57,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/2169\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":3384,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/2169\/revisions\/3384"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=2169"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}