{"id":2622,"date":"2020-07-04T14:07:40","date_gmt":"2020-07-04T13:07:40","guid":{"rendered":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/?page_id=2622"},"modified":"2020-08-03T12:04:53","modified_gmt":"2020-08-03T11:04:53","slug":"nanna-2020","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/nanna-2020\/","title":{"rendered":"Nanna 2020"},"content":{"rendered":"\n
\"\"<\/figure>\n\n\n\n

Nanna 2020<\/strong>
I 2018 udgav vi en af vores f\u00f8rste sours\u2026 Nanna<\/em> (som blev virkelig godt taget imod, tak<\/em><\/strong> for det). 
En sour med lidt h\u00f8jere alkohol procent end hvad vi plejer og med en frisk smag af rabarber,<\/p>\n\n\n\n

Super frisk og perlende\u2026 Perfekt til det gode danske vejr eller en hyggestund foran pejsen.

Nanna er en del af vores “SURT 2020<\/em>“. 2020 har p\u00e5 ALLE m\u00e5der v\u00e6ret et surt \u00e5r, hvad ville v\u00e6re mere passende end en udgivelse best\u00e5ende af 6 sure \u00f8l?:
\u00b7 Annika<\/strong> \u2013 Hindb\u00e6r<\/em>
\u00b7 Edna<\/strong> \u2013 Bl\u00e5b\u00e6r<\/em>
\u00b7 Nanna<\/strong> \u2013 Rabarber<\/em>
\u00b7 Sofie<\/strong> \u2013 Multeb\u00e6r<\/em>
\u00b7 Yvonne<\/strong> \u2013 Bromb\u00e6r\/Solb\u00e6r\/Bl\u00e5b\u00e6r\/Hindb\u00e6r\/Kirseb\u00e6r<\/em>
\u00b7 Anne<\/strong> \u2013 Multeb\u00e6r\/Rabarber\/Bl\u00e5b\u00e6r<\/em><\/p>\n\n\n\n

\u00d8ltype: Sour<\/em><\/strong>
\u00b7 UFILTRERET
\u00b7 UPASTEURISERET<\/p>\n\n\n\n

Batch St\u00f8rrelse: 4stk Magnum \u2013 24stk 75cl \u2013 206stk 33cl <\/em><\/strong>\u2013 2stk 20L kegs.<\/strong><\/em><\/p>\n\n\n\n

Serverings-temperatur: 08 grader C<\/em><\/strong><\/p>\n\n\n\n

Lagres: St\u00e5ende<\/em><\/strong><\/p>\n\n\n\n

Tilg\u00e6ngelighed: Kontakt os for k\u00f8b \u2013 HER<\/a>
\u00b7 33cl D\u00e5se
\u00b7 75cl Champagne flaske
\u00b7 150cl Magnum flaske
\u00b7 20L Keykeg<\/p>\n\n\n\n

Untappd link : https:\/\/untappd.com\/b\/brygbrygbryg-nanna-2020\/3857598<\/a><\/p>\n\n\n\n


\n\n\n\n

Bryg dato: 03\/04-2020<\/em><\/strong><\/p>\n\n\n\n

Tappe dato: 02\/07-2020<\/em><\/strong><\/p>\n\n\n\n

Release dato:\u00a029\/08-2020<\/em><\/strong><\/em><\/strong><\/p>\n\n\n\n

Humleprofil IBU: 0<\/em><\/strong><\/p>\n\n\n\n

Farveprofil EBC: 14<\/em><\/strong> (uden Rabarber og Hibiscus)<\/p>\n\n\n\n

BG: <\/p>\n\n\n\n

OG: 1060<\/em><\/strong><\/p>\n\n\n\n

FG: 1006<\/em><\/strong>

Start PH: \u2014<\/em><\/strong>

Slut PH: 3.2<\/em><\/strong><\/p>\n\n\n\n


\n\n\n\n
\"\"<\/figure>\n\n\n\n

Vand: 200L<\/em><\/strong>
Gyde: 50L
<\/em><\/strong>Profil:
H\u00e5rdhed \u2013 21 dH
Calcium (Ca) \u2013 110 mg\/l
Magnesium (Mg) \u2013 26 mg\/l
Natrium (Na) \u2013 33 mg\/l
pH \u2013 7.6
Iltindhold \u2013 11 mg\/l<\/p>\n\n\n\n

\"\"<\/figure>\n\n\n\n

Malt:
Pilsner \u2013 20kg
Hvede \u2013 20kg
Umaltet Hvede \u2013 8kg<\/em><\/strong>
Havregryn \u2013 4kg<\/em><\/strong>
Sukker \u2013 6kg<\/em><\/strong><\/p>\n\n\n\n

\"\"<\/figure>\n\n\n\n

Humle:
\u2014<\/em><\/strong><\/p>\n\n\n\n

\"\"<\/figure>\n\n\n\n

G\u00e6r:
K-97 \u2013 140g \/ Sour Pitch \u2013 14g<\/strong><\/em>

Rabarber:
Frosne \u2013 40kg<\/em><\/strong>

Hibiscus:
1kg\/10L vand<\/em><\/strong><\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Nanna 2020I 2018 udgav vi en af vores f\u00f8rste sours\u2026 Nanna (som blev virkelig godt taget imod, tak for det). En sour med lidt h\u00f8jere alkohol procent end hvad vi plejer og med en frisk smag af rabarber, Super frisk og perlende\u2026 Perfekt til det gode danske vejr eller en hyggestund foran pejsen. Nanna er en del af vores “SURT 2020“. 2020 har p\u00e5 ALLE m\u00e5der v\u00e6ret et surt \u00e5r, hvad ville v\u00e6re mere passende end en udgivelse best\u00e5ende af 6 sure \u00f8l?:\u00b7 Annika \u2013 Hindb\u00e6r\u00b7 Edna \u2013 Bl\u00e5b\u00e6r\u00b7 Nanna \u2013 Rabarber\u00b7 Sofie \u2013 Multeb\u00e6r\u00b7 Yvonne \u2013 Bromb\u00e6r\/Solb\u00e6r\/Bl\u00e5b\u00e6r\/Hindb\u00e6r\/Kirseb\u00e6r\u00b7 Anne \u2013 Multeb\u00e6r\/Rabarber\/Bl\u00e5b\u00e6r \u00d8ltype: Sour\u00b7 UFILTRERET\u00b7 UPASTEURISERET Batch St\u00f8rrelse: 4stk Magnum \u2013 24stk 75cl \u2013 206stk 33cl \u2013…<\/p>\n","protected":false},"author":2,"featured_media":0,"parent":0,"menu_order":0,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","template":"","meta":{"footnotes":""},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/2622"}],"collection":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages"}],"about":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/types\/page"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/users\/2"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=2622"}],"version-history":[{"count":4,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/2622\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":2689,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/2622\/revisions\/2689"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=2622"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}