{"id":3211,"date":"2022-01-30T16:00:35","date_gmt":"2022-01-30T15:00:35","guid":{"rendered":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/?page_id=3211"},"modified":"2022-01-30T16:26:54","modified_gmt":"2022-01-30T15:26:54","slug":"limfjords-lasagne","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/limfjords-lasagne\/","title":{"rendered":"Limfjords Lasagne"},"content":{"rendered":"\n

Lasagne er en klassiker, specielt n\u00e5r man har b\u00f8rn. Her er et Take p\u00e5 en lidt anden slags lasagne hvor der tilmed er nok til dagen efter\u2026 win! <\/p>\n\n\n\n

Du skal bruge f\u00f8lgende:<\/p>\n\n\n\n

700g \u00f8ko hakket oksek\u00f8d (lav fedt%)<\/p>\n\n\n\n

100g god italiensk spegep\u00f8lse<\/p>\n\n\n\n

1 l\u00f8g<\/p>\n\n\n\n

200g \u00f8ko svampe<\/p>\n\n\n\n

1 r\u00f8d peberfrugt<\/p>\n\n\n\n

1 gulerod<\/p>\n\n\n\n

1\/2 aubergine<\/p>\n\n\n\n

1 fed hvidl\u00f8g<\/p>\n\n\n\n

2ds \u00f8ko hakkede tomater<\/p>\n\n\n\n

1ds \u00f8ko fl\u00e5ede<\/p>\n\n\n\n

1fl limfjordsporter <\/p>\n\n\n\n

25g m\u00f8rk chokolade <\/p>\n\n\n\n

Mornaysauce<\/p>\n\n\n\n

Revet ost <\/p>\n\n\n\n

S\u00e5dan g\u00f8r du:<\/p>\n\n\n\n

Start med at stege l\u00f8g gyldne i en gryde. I en anden gryde steges svampe fri for vand og derefter steges p\u00f8lse, aubergine, hvidl\u00f8g, peberfrugt og gulerod af. Tils\u00e6t k\u00f8det til gryde nummer 1 og steg det godt af f\u00f8r alt fra gryde 2 tils\u00e6ttes. Inden du tils\u00e6tter de hakkede og fl\u00e5ede tomater, h\u00e6lder du valgfri m\u00e6ngde Limfjords porter i og lader det simre godt ind i 5-10min. Herefter tils\u00e6ttes de hakkede og fl\u00e5ede samt den m\u00f8rke chokolade. Nu skal der simres, gerne s\u00e5 l\u00e6nge som muligt. Vi giver den minimum 1.5 time. Herefter samles lasagnen som du plejer og slut af med et godt lag revet ost. Krydses med dine favorit krydderier, vores er salt,peber, spidskommen og et drys chili.<\/p>\n\n\n\n

N\u00e5r man l\u00e6gger revet ost p\u00e5 toppen skal man lige holde \u00f8je undervejs s\u00e5 osten ikke bliver br\u00e6ndt. Vi smider normalt vores i ovnen p\u00e5 en 175grader i ca 35min , eller indtil toppen af lasagnen ser dejligt spr\u00f8d ud. <\/p>\n\n\n\n

Velbekomme og sk\u00e5l i resten af porteren<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Lasagne er en klassiker, specielt n\u00e5r man har b\u00f8rn. Her er et Take p\u00e5 en lidt anden slags lasagne hvor der tilmed er nok til dagen efter\u2026 win! Du skal bruge f\u00f8lgende: 700g \u00f8ko hakket oksek\u00f8d (lav fedt%) 100g god italiensk spegep\u00f8lse 1 l\u00f8g 200g \u00f8ko svampe 1 r\u00f8d peberfrugt 1 gulerod 1\/2 aubergine 1 fed hvidl\u00f8g 2ds \u00f8ko hakkede tomater 1ds \u00f8ko fl\u00e5ede 1fl limfjordsporter 25g m\u00f8rk chokolade Mornaysauce Revet ost S\u00e5dan g\u00f8r du: Start med at stege l\u00f8g gyldne i en gryde. I en anden gryde steges svampe…<\/p>\n","protected":false},"author":2,"featured_media":0,"parent":0,"menu_order":0,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","template":"","meta":{"footnotes":""},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/3211"}],"collection":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages"}],"about":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/types\/page"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/users\/2"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=3211"}],"version-history":[{"count":3,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/3211\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":3216,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/3211\/revisions\/3216"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=3211"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}