{"id":558,"date":"2017-10-02T20:19:28","date_gmt":"2017-10-02T19:19:28","guid":{"rendered":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/?page_id=558"},"modified":"2023-06-21T15:20:31","modified_gmt":"2023-06-21T14:20:31","slug":"opskrifter","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/opskrifter\/","title":{"rendered":"Opskrifter"},"content":{"rendered":"
Vi brygger ikke \u00f8l hele tiden! Her p\u00e5 siden vil vi uploade et par af de opskrifter som har h\u00e6ngt ved de sidste par \u00e5r og som vi bruger j\u00e6vnligt. Hvis I skulle finde p\u00e5 at pr\u00f8ve \u00a0et par af dem eller evt ligge inde med en opskrift der b\u00f8r v\u00e6re her p\u00e5 siden, s\u00e5 send os en email – kontakt\u00a0<\/a><\/em><\/p>\n Limfjords Quesadilla\u00b4s<\/a><\/p>\n Limfjords Lasagne – Lasagne er b\u00f8rneklassikeren over dem alle, og hvorfor skal de snydes for lidt \u00f8l ?\u00a0<\/a><\/p>\n Chili con Bjarne (Leffe brune i trykkoger)<\/a><\/p>\n Beer Brownie<\/a><\/p>\n Beluga Daal<\/a><\/p>\n Deluxe Limfjords-snurrer med Daim og Pistacien\u00f8dder<\/a><\/p>\n Saison Surdej<\/a><\/p>\n Boller med \u00d8L!<\/a><\/p>\n Rugbr\u00f8d p\u00e5 \u00f8l-surdej<\/a><\/p>\n Br\u00f8d p\u00e5 \u00f8l-surdej<\/a><\/p>\n \u00d8l-Surdej<\/a><\/p>\n Levain (Rosin-surdej) – Timelapse video<\/a><\/p>\n \u00c6ble-surdej – Timelapse video<\/a><\/p>\n