{"id":633,"date":"2017-10-19T12:02:59","date_gmt":"2017-10-19T11:02:59","guid":{"rendered":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/?page_id=633"},"modified":"2017-10-19T12:02:59","modified_gmt":"2017-10-19T11:02:59","slug":"boller-med-ol-ja-med-ol","status":"publish","type":"page","link":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/boller-med-ol-ja-med-ol\/","title":{"rendered":"Boller med \u00f8l (JA… med \u00d8L!)"},"content":{"rendered":"

\"\"<\/p>\n

Ingredienser:
\n700ml \u00f8l (inkl ca 1dl \u00f8l-surdej – se opskrift her<\/a>) Vi brugte Tuborg R\u00c5… Ja ja, Vi havde alligevel ikke t\u00e6nkt os at drikke den \ud83d\ude09
\n350g \u00f8ko hvedemel
\n175g \u00f8ko \u00f8landshvedemel
\n175g \u00f8ko durummel
\n1 spsk. salt (vent med at tils\u00e6tte salt f\u00f8r efter du har r\u00f8rt dejen igennem
\nG\u00e6r p\u00e5 st\u00f8rrelse med en \u00e6rt<\/p>\n

Fremgangsm\u00e5de:
\n**Vi bruger r\u00f8remaskine da denne dej skal \u00e6ltes et stykke tid)
\nOpl\u00f8s g\u00e6r og surdej i \u00f8llet. Tils\u00e6t al melet og r\u00f8r p\u00e5 fuld skrue i ca 12 minutter. (dejen er MEGET “v\u00e5d”, det er meningen)
\nEfter ca 12 minutter tils\u00e6ttes salt og dejen \u00e6ltet yderligere ca 12 minutter p\u00e5 fulde gardiner. Dejen skal samle sig og slippe sk\u00e5len. Her laves gluten testen: Tag lidt dej p\u00e5 2 fingre og spred dem, dejen skal nu v\u00e6re elastisk uden af dele sig.<\/p>\n

S\u00e6t dejen overd\u00e6kket et varmt sted i 2 timer. Stil herefter dejen, overd\u00e6kket med film, p\u00e5 k\u00f8l i 12 timer. Varm ovnen op p\u00e5 max, 275 grader i vores tilf\u00e6lde, s\u00e5 bagepladen bliver godt varm (vi starter ca 45 minutter inden). Vi bruger den fantastiske plade fra Diablosteel<\/a>.<\/p>\n

Tag dejen ud af k\u00f8leskabet og vend den forsigtigt ud p\u00e5 et bord d\u00e6kket af groft mel. “Hak” forsigtigt nogle sm\u00e5 boller\/klumper af dejen over p\u00e5 en bageplade og bag dem i ca 10-12 minutter (afh\u00e6ngigt af st\u00f8rrelse).<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Ingredienser: 700ml \u00f8l (inkl ca 1dl \u00f8l-surdej – se opskrift her) Vi brugte Tuborg R\u00c5… Ja ja, Vi havde alligevel ikke t\u00e6nkt os at drikke den \ud83d\ude09 350g \u00f8ko hvedemel 175g \u00f8ko \u00f8landshvedemel 175g \u00f8ko durummel 1 spsk. salt (vent med at tils\u00e6tte salt f\u00f8r efter du har r\u00f8rt dejen igennem G\u00e6r p\u00e5 st\u00f8rrelse med en \u00e6rt Fremgangsm\u00e5de: **Vi bruger r\u00f8remaskine da denne dej skal \u00e6ltes et stykke tid) Opl\u00f8s g\u00e6r og surdej i \u00f8llet. Tils\u00e6t al melet og r\u00f8r p\u00e5 fuld skrue i ca 12 minutter. (dejen er MEGET…<\/p>\n","protected":false},"author":2,"featured_media":0,"parent":0,"menu_order":0,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","template":"","meta":{"footnotes":""},"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/633"}],"collection":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages"}],"about":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/types\/page"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/users\/2"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=633"}],"version-history":[{"count":1,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/633\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":635,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/pages\/633\/revisions\/635"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=633"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}