{"id":1003,"date":"2018-04-26T09:55:05","date_gmt":"2018-04-26T08:55:05","guid":{"rendered":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/?p=1003"},"modified":"2018-04-26T09:55:05","modified_gmt":"2018-04-26T08:55:05","slug":"plambic-pseudo-methode-traditionelle","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/2018\/04\/26\/plambic-pseudo-methode-traditionelle\/","title":{"rendered":"Plambic \/ Pseudo \/ M\u00e9thode Traditionelle…"},"content":{"rendered":"

K\u00e6rt barn har mange navne.<\/p>\n

I l\u00f8rdags bryggede vi dette \u00e5rs batch af spontang\u00e6ret \u00f8l. I mods\u00e6tning til sidste \u00e5r ,hvor det hele foregik p\u00e5 Agers\u00f8, var turen i \u00e5r kommet til gode gamle Br\u00f8nsh\u00f8j!<\/p>\n

Sidste \u00e5r lavede vi turbid mash i en hjemmelavet mash-tun, det gik rigtig fint men vi tr\u00e6ngte til en mere holdbar l\u00f8sning. Det samme gjorde sig g\u00e6ldende for nedk\u00f8ling, som sidste \u00e5r foregik i selve g\u00e6ringsspanden.<\/p>\n

I \u00e5r havde vi et hjemmelavet Koelschip, lavet ud af en 50L serveringsbakke med p\u00e5bygget tappehane, samt en k\u00f8leboks der var bygget om til mash-tun. DET virkede!<\/p>\n

Det blev i alt til 24L spontang\u00e6ret \u00f8l.<\/p>\n

Som et lille ekstra projekt tog vi 8L af urten, k\u00f8lede ned til 23 grader og tilf\u00f8rte en g\u00e6r-starter som var p\u00e5begyndt 5 dage forinden. Denne starter havde g\u00e6r-rester fra f\u00f8lgende flasker:<\/p>\n

\u2022 Tilquin Quetsche Prunes de Namur 2016\/2017<\/p>\n

\u2022 Tilquin M\u00fbre 2016\/2017<\/p>\n

\u2022 Lindemans Oude Geueze Cuv\u00e9e Ren\u00e9 Special Blend 2010<\/p>\n

\u2022 3F Oude Geuze Cuv\u00e9e Armand & Gaston blend 21 2016\/2017<\/p>\n

\u2022 Cantillon Fou\u2019 foune 2017<\/p>\n

\u2022 Cantillon Nath 2017<\/p>\n

Efter blot 4 timer var der “liv i gryden” som man siger.<\/p>\n

Projekt Dreg-O-Licious 2018 er hermed p\u00e5begyndt \u2764\ufe0f?<\/p>\n

BBB<\/p>\n

#brygbrygbryg #ultrasmallbatchbrewing<\/p>\n

<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

K\u00e6rt barn har mange navne. I l\u00f8rdags bryggede vi dette \u00e5rs batch af spontang\u00e6ret \u00f8l. I mods\u00e6tning til sidste \u00e5r ,hvor det hele foregik p\u00e5 Agers\u00f8, var turen i \u00e5r kommet til gode gamle Br\u00f8nsh\u00f8j! Sidste \u00e5r lavede vi turbid mash i en hjemmelavet mash-tun, det gik rigtig fint men vi tr\u00e6ngte til en mere holdbar l\u00f8sning. Det samme gjorde sig g\u00e6ldende for nedk\u00f8ling, som sidste \u00e5r foregik i selve g\u00e6ringsspanden. I \u00e5r havde vi et hjemmelavet Koelschip, lavet ud af en 50L serveringsbakke med p\u00e5bygget tappehane, samt en k\u00f8leboks…<\/p>\n","protected":false},"author":2,"featured_media":0,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[],"jetpack_featured_media_url":"","_links":{"self":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1003"}],"collection":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/users\/2"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=1003"}],"version-history":[{"count":1,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1003\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":1004,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1003\/revisions\/1004"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=1003"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=1003"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=1003"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}