{"id":1085,"date":"2018-05-08T17:29:50","date_gmt":"2018-05-08T16:29:50","guid":{"rendered":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/?p=1085"},"modified":"2018-05-09T12:33:48","modified_gmt":"2018-05-09T11:33:48","slug":"cantillon-quintessence-2018","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/2018\/05\/08\/cantillon-quintessence-2018\/","title":{"rendered":"Cantillon Quintessence 2018"},"content":{"rendered":"

Der hersker ingen tvivl om at dette event er blevet hyped til skyerne. D\u00e9t taget i betragtning fungerede det rigtig fint… \u00a0en perfekt mulighed for at smage sj\u00e6ldne \u00f8l og sp\u00e6ndende retter. N\u00e5r det er sagt s\u00e5 var der et par ting der kunne v\u00e6re bedre! F\u00e6rre mennesker! Der var mildest talt PAKKET! M\u00e5ske man skulle overveje at beholde antallet af billetter men lave festivalen over to dage. P\u00e5 den m\u00e5de ville det v\u00e6re samme m\u00e6ngde \u00f8l\/mad og de bes\u00f8gende ville kunne tr\u00e6kke vejret og nyde b\u00e5de mad og \u00f8l.<\/p>\n

Cantillon havde inviteret Hill Farmstead med i \u00e5r, men desv\u00e6rre var deres \u00f8l placeret s\u00e5 langt inde i rundturen at de druknede lidt i alle de dejlige vintage Cantillon flasker.<\/p>\n

Nogle af de bedste \u00f8l p\u00e5 denne tur blev faktisk smagt p\u00e5 barer omkring festivalen. Hele Bruxelles bugnede af vintage flasker pga festivalen.<\/p>\n

De absolutte h\u00f8jdepunkter var<\/em>:
\nCantillon – Lou Pepe Gueuze 2011 (Drukket p\u00e5 Moeder Lambic Fontainas i dejligt selskab med Insta: danishbeerfan<\/a>, tak for hyggen!)
\nCantillon – Lou Pepe Kriek 2012 (L’ermitage, afterparty’et der startede allerede kl 12. Det tidlige tidspunkt fungerede perfekt da der var udsolgt af Cantillon efter selve rundturen)
\nCantillon Gueuze 2-3-4 2011 (Quintessence)
\nCantillon Gueuze 2004 (Quintessence)<\/p>\n

Komplet liste over \u00f8l p\u00e5 denne tur:<\/em>
\nLou Pepe Gueuze 2011
\nIntense Red 2015
\nRochefort 8 2018
\nZwanze 2014 Cuv\u00e9e Florian
\nLou Pepe Kriek 2012
\nBi\u00e8re De Mars
\nBrother Soign\u00e9 2017
\nAnna
\nLH12
\n50 Degrees N – 4 Degrees E 2012
\n50 Degrees N – 4 Degrees E 2017
\nCuv\u00e9e Moeder Lambic Kriek
\nGrand Cru Bruocsella Lambic Bio 2012
\nBrabantiae 2016
\nVigneronne 2017
\nGueuze +2+3+4 2011
\nGueuze 2004
\nNuit Bruxelloise 2015
\nLambic D\u00b4Aunis 2017
\nZwanze 2015 Wild Brussels Stout
\nReine des Pr\u00e9s
\nMagic Lambic
\nCitrus Coolship
\nFlora
\nFlora w\/ Blueberry, black currant, raspberry, cherry
\nLou Pepe Framboise 2018
\nLou Pepe Kriek 2013
\nLambic Vin Jaune \/ La Vie est Belge 2016
\nDorothy
\nArthur
\nNoire du Midi
\nTh\u00e9or\u00e8me de l\u00b4empereur
\nCarignan 2016
\nBuffalo Belgian Stout
\nSt. Bernadus Abt 12
\nLou Pepe Kriek 2011
\nGueuze Belle-vue
\nDelirium Argentum<\/p>\n

Billeder:<\/p>\n

<\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Der hersker ingen tvivl om at dette event er blevet hyped til skyerne. D\u00e9t taget i betragtning fungerede det rigtig fint… \u00a0en perfekt mulighed for at smage sj\u00e6ldne \u00f8l og sp\u00e6ndende retter. N\u00e5r det er sagt s\u00e5 var der et par ting der kunne v\u00e6re bedre! F\u00e6rre mennesker! Der var mildest talt PAKKET! M\u00e5ske man skulle overveje at beholde antallet af billetter men lave festivalen over to dage. P\u00e5 den m\u00e5de ville det v\u00e6re samme m\u00e6ngde \u00f8l\/mad og de bes\u00f8gende ville kunne tr\u00e6kke vejret og nyde b\u00e5de mad og \u00f8l.…<\/p>\n","protected":false},"author":2,"featured_media":0,"comment_status":"open","ping_status":"open","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[],"jetpack_featured_media_url":"","_links":{"self":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1085"}],"collection":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/users\/2"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=1085"}],"version-history":[{"count":9,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1085\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":1133,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/1085\/revisions\/1133"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=1085"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=1085"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/brygbrygbryg.dk\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=1085"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}