Alpin 2022 / BA Alpin 2022
Mixed fermentation sour der har fået tid til at udvikle sig. Den alm. version har fået i alt 10 måneder inden den blev tappet. BA versionen har ligget på egetræs tønde i 15 måneder.
Der er tydelig forskel på disse to øl. Alpin byder på en let og forfriskende syrlighed mens at BA versionen har alle de dejlige egenskaber som et egetræs fad har at tilbyde.
Egetræs fadet har vi fået fra Kasper Alefarm og det sætter vi stor pris på, tak gamle dreng.
Ingen adjuncts, ingen dikkedarer… Bare ren og skær sour beer (kæææææmpe hjerte emoji)
Øltype: Mixed Fermentation Sour
· UFILTRERET
· UPASTEURISERET
Batch Størrelse:
Alpin: 231stk 37,5cl. – 4stk 20L keykeg
BA Alpin: 308stk 37,5cl. – 12stk 75cl. – 4stk magnum – 4stk 20L keykeg
Serverings-temperatur: 8 grader C
Lagres: Stående
Tilgængelighed: Kontakt os for køb – HER
· 37,5cl
· 20L keykeg
Untappd link:
Alpin: https://untappd.com/b/brygbrygbryg-alpin-2022/4754976
BA Alpin: https://untappd.com/b/brygbrygbryg-ba-alpin-2022/4775295
Alpin:
Bryg dato: 25/05-2021
Tappe dato: 14/03-2022
Release dato: xx/xx-2022
Humleprofil IBU: 0
Farveprofil EBC: 9
BG: —-
OG: 1052
FG: 1010
BA Alpin:
Bryg dato: 23/11-2020
Tappe dato: 28/03-2022
Release dato: xx/xx-2022
Humleprofil IBU: 0
Farveprofil EBC: 12
BG: —-
OG: 1052
FG: 1008
Vand: (Alpin)
150L
Profil:
Hårdhed – 21 dH
Calcium (Ca) – 110 mg/l
Magnesium (Mg) – 26 mg/l
Natrium (Na) – 33 mg/l
pH – 7.6
Iltindhold – 11 mg/l
Vand: (BA Alpin)
160L
Profil:
Hårdhed – 21 dH
Calcium (Ca) – 110 mg/l
Magnesium (Mg) – 26 mg/l
Natrium (Na) – 33 mg/l
pH – 7.6
Iltindhold – 11 mg/l
Malt: (Alpin)
Pilsner – 20kg
Hvede – 20kg
Hvede flager – 10kg
Havre – 5kg
Malt: (BA Alpin)
Pilsner – 20kg
Hvede – 20kg
Hvede flager – 10kg
Havre – 5kg
Humle:
—
Gær:
K-97 – 120g / Sour Pitch – 10g
Gyde: (Alpin)
100L
Gyde: (BA Alpin)
80L