Magda 2022
Denne raw farmhouse ale er lavet i samarbejde med Robin Pearson fra Soundwaves Brewing ltd. Urten er ukogt, gæret med den originale hornindal kveik som eftersigende er høstet på Terje´s (if you know, you know!) egen gård og re-fermenteret med nordens svar på fersken. Forskellen på denne kveik og den hornindal som man kan købe hos de forskellige gær producenter er at denne indeholder alverdens lækre bakterier. I stedet for at bruge enebær buske så har vi valgt at re-fermentere den ukogte urt med nordens svar på fersken. Denne farmhouse er noget for sig selv. SKÅL!
Læs mere om Kveik, Bakterier og andet lækkert på LARS BLOG.
Øltype: Nordic Raw Farmhouse Ale (Ukogt)
· UFILTRERET
· UPASTEURISERET
Batch Størrelse: 265tk 44cl. – 3stk 20L keykeg
Serverings-temperatur: 10 grader C
Lagres: Stående
Tilgængelighed: Kontakt os for køb – HER
· 37.5cl
· 20L keykeg
Untappd link: https://untappd.com/b/brygbrygbryg-magda-2022/5039272
Bryg dato: 23/05-2022
Tappe dato: 26/09-2022
Release dato: 01/11-22 @ Wika Meny´s Christmasbeer Festival in Køge
Humleprofil IBU: 24
Farveprofil EBC: 10
BG: —-
OG: 1063
FG: 1004
Vand:
230L
Profil:
Hårdhed – 21 dH
Calcium (Ca) – 110 mg/l
Magnesium (Mg) – 26 mg/l
Natrium (Na) – 33 mg/l
pH – 7.6
Iltindhold – 11 mg/l
Malt:
Pilsner – 37kg
Hvede – 37kg
Humle:
Challenger 8% – 500g
Gær:
The original hornindal kveik (gæret ved 35C)
Gyde:
45L
Kantareller:
6.75kg