Alle vores øl er UFILTRERET og UPASTEURISERET.
For bedste drikkeoplevelse (håndbrygget øl er dyrt, sørg for at behandle det ordentligt) bør du følge disse råd:
· Hold flasken/dåsen lodretstående. Både på køl og ved evt. lagring.
· Efter transport bør flasken stå roligt enten køligt eller ved stuetemp indtil evt. gær-rester i bunden har “lagt sig”. · Vores øl har normalt ikke megen gær-rester i bunden men da vi ikke filtrerer kan lidt bundfald forekomme.
· Nedkøl øllen 1 dag inden den skal nydes. Server ved passende temperatur (vi skriver det på øllens label).
· Hæld forsigtigt øllen op i én blød bevægelse. For megen “glugglug´en” kan medføre at restgæren blander sig. Øllen vil så blive uklar og få en svag smag af gær. Undlad at hælde de sidste dråber med op i glasset af samme årsag.
HVEM HAR SAGT DET SKAL VÆRE LET AT DRIKKE ØL?
SKÅL FOR HELVEDE!