Gryder vs BeerBrew 

February 12, 2017

Så fik vi pakket vores nye bryg-maskine ud og lavet jomfru-øl på den. (Se billeder nederst i dette opslag)
Der er ingen tvivl om at BeerBrew er en væsentligt lettere løsning end at bruge gryder og dørslag. Der kan dog opstå lidt udfordringer når hele maskinen leveres UDEN nogen form for vejledninger.

Vi endte med at brygge 2 batches, ikke dårligt for søndag.

• 1 Imperial Pilsner Mandarina

• 1 Imperial Pilsner Mandarina Berlina

Totalt endte vi med at bruge:

7 kg malt og 100g humle til i alt 14L øl (mere eller mindre). Vi endte på en OG: 1073

Vi smagte samtidigt på den første øl vi bryggede tilbage i 2016. En “Coffee Oatmeal Stout” på 8%. Denne kul-sorte sag smagte himmelsk… let bitterhed fra kaffen, cremet og blød som havregrød. Et kæmpe hit som nu skal skaleres op. 

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *