Wika Meny´s årlige juleølsfestival

October 22, 2022

I anledningen af Wika´s årlige juleølsfestival har vi dette år valgt at udgive 4 øl på selve dagen. Disse øl bliver selvfølgelig tilgængelige de sædvanlige steder men dem der har købt billet til juleølsfestivalen får mulighed for at smage/købe dem først. Der er tale om følgende 4 øl:

· Magda 2022 – Raw (ukogt) nordic farmhouse på 8% gæret med den originale hornindal kveik fra Terje´s gård. Efterfølgende er den dryhopped/re-fermenteret med nordens svar på fersken. Denne specielle øl er brygget i samarbejde med Robin Pearson fra Soundwaves Brewing.
· Beerbloggers Barleywember 2022 – Bourbon BA Barleywine på 11,4% brygget med rug, candi sirup og muscovado sukker.
· Hedvig 2022 – blended mixed fermentation sour med brett og ingefær på 5,3%. Vores hommage til Schneeeule som i vores optik laver de bedste brett sours.
· Holydate 2022 – Quad på 10,3% med Candi sirup og brun farin

Vi ses i Wika den 1. Nov.! SKÅL!

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *