Brygge/Omstikke/Flaske

March 17, 2017

I morgen, lørdag, bliver en travl dag. Vi skal have flasket vores Imperial Pilsner Mandarina (Berlina versionen gærer fortsat på fulde gardiner), vi skal have omstukket et par batches og så skal vi brygge… JA! 

Vi har en plan som gerne skulle udspille sig i starten af sommeren. Derfor skal vi i morgen brygge en “alm” hvede øl med lidt højere gravity end i normale hvede øl. 

Vi har brugt hele aftenen på at printe labels og skære dem ud. Hos BBB er det nemlig fedt at lave tingene selv. DIY! (Også selvom det tager tid!) – tiden går lidt hurtige når man drikker god stout. Denne gang en “The Stay Puft” fra Det Lille Bryggeri, en fantastisk stout med skumfidus, chokolade, kokos, havsalt og belgisk kandis. 

Følg med på vores Instagram og Facebook i morgen 

– BBB

#brygbrygbryg

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *