BeerBlogAwards2019

December 13, 2019

Tak ❤️ @hopskullbeerguide “Jamen lad os da lave en øl med røget abrikoser!” – denne kommentar så jeg @mikkel_leoandthelineup skrive på en af Facebooks danske øl grupper, og for mig viser Mikkels kommentar virkelig essensen af @brygbrygbryg ! Deres øl er Ultra Small Batch, det er kreativitet, grænsesøgende og værdigt at have titlen “Craft beer”.
.
Mikkel og Kenneth fra BBB gør lige præcis det, som for mig er ægte ”craft”, de laver håndværks øl, i små mængder med en bred pallette af forskellige råvare, og teknikker – De er ”Øl-forskere”, som hele tiden afsøger nye grænser for de øl stilearte de bevæger sig rundt i. Når du får en øl fra BBB, om det er Sours, Barley Wine eller Stout, så kan du altid forvente et nyt smags indtryk, som du ikke havde forventet – se det er ”ahha” oplevelser.
.
BBB kunne sagtens profiterer ved at lave konventionel øl, for derved at få massere af plusser på kontoen, men de vælger at gå egne veje. De brygge det øl de gerne selv vil have, til en pris hvor alle kan være med! Det er kærlighed til håndværket!
.
2019 markerede en milepæl for BBB, idet de fik deres eget bryggeri – Dog var det lidt en hård opstart, da de måtte bryde med deres tidligere distributør, og derudover skete der også et meget ubehageligt uheld under installering af udsugningsanlæg, som desværre satte BBB en del tilbage, og påvirkede hvornår deres første øl fra eget bryggeri ville ramme gaden.
.
Selvom BBB har fået nogle tæsk, så har de atter rejst sig op, og i dag se vi atter BBB for fuld sejl, de forsker videre i nye smags sammensætninger og øl stilarter – Hvilket de beviser de 2 seneste frigivelser!
.
Der er for ganske nyligt kommet 2 nye øl på gaden, som selvfølgelig også skubber til grænserne!
.
Der er tale om en strong ale med timian, og en vildgærs sour (altså hverken berliner weisse eller kettle sour) som har stået og hygget sig i 6 måneder med økologiske pressede kirsebær fra Søbogaard.
.
Opfindsomhed, dedikation, viljestyrke, deres konstante grænsesøgen indenfor craft beer og øllets kvalitet gør, at jeg kårer BrygBrygBryg som årets danske bryggeri 2019”

#brygbrygbryg #beerblogawards2019

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *